Friday, July 10, 2009

KISAH CINTA KIPPIE

10 Julai 2009 (Sebelum Masihi) - Hrmmm.. Macam mane aku nak mulekan kisah cinta ni erk?.. Aku nak cerita pun susah nie kan pula nak taip.. Haish.. Aku susah nak jatuh cinta tp ntah macam mane, tanggal 8 Julai 2009, seorang gadis dah berjaya mencurik perhatian aku.. Bukan jek perhatian tp dgn hati aku skali.. Mcmne nak amik balik hati aku erk?.. Xkn nak biar.. Boleh angau aku nanti.. (serius).. Anyway, thanx 4 reading n enjoy my "love story"..

aku yang seakan-akan hilang kawalan skang nie.. angau...


:: tarikh yg xdiingati dah ::

Once upon a time.. He3.. Xde maknenye omputih.. Mase tu petang, tgh aku boring2 lyn tv kat bawah sorg2.. aku ternampak manusia yg sgt2 comel.. Sore sedap.. Cute.. Seksi.. Cantik.. Baik.. Lemah lembut.. aku pun bg lah fokus 100% kat awek tue.. aku rase die pun perasan yg aku perhatikan die.. Tp awek tu selambe jek.. Tue yg wat aku lg bsemangat nk ayat.. Ntah mcmne.. Aku lupe nk tanye name n penyesalan dah pun terjadi.. Aduyai..

:: di satu cc di Sri Serdang ::

Hati aku dah angau nie.. Mcmne lah nak handle nie.. Aku pun msg kwn2 kowt2 lah diorg tau kewujudan awek tu.. Kcewa + hampeh.. Sorg pun xknal.. Punye lah aku angau sampi aku surf intenet smate2 nak crik awek tu.. Pdhal name pun aku xtau.. Tp aku pcaye kat jodoh.. (++ serius).. Ntah mcmne, kwn aku bernama Irwan Syah, tau akan kewujudan awek tu.. Aku pun mintk name n surf kat internet.. Jumpe!!!!.. Kalo dah jodoh mmg xlari kemana.. Aku ingt boleh ilang angau aku.. Tp mcm makin parah jek.. Sampi skang nie.. Aku pun dah xtau nak wat ape.. Nak aje aku suh mak masuk minang pompuan tu... (mood: serius)..

nota menyakitkn hati :: korang mesti nak tau kn sape gerangan awek malang yg aku angaukn tue?.. hrmmm.. nak start dr mane ek.. ok.. ptg tu, aku bukak tv cter remaja.. ending cter 2, ade plak vc awek nie.. aku pun pegi internet nak crik vc tue.. (tertanye-tanye kn?).. Awek tu ialah Taylor Swift.. Aku dah angau sgt nie.. Owh.. Shes my dream gal.. Lalalal~



Taylor Swift — Love Story lyrics

We were both young when I first saw you
I closed my eyes and the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights, see the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello
Little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said, "stay away from Juliet"
And I was crying on the staircase
Begging you, please don't go
And I said

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
Baby, just say yes

So, I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if they knew
So close your eyes
Escape this town for a little while

Oh oh
Cause you were Romeo, I was the scarlet letter
And my daddy said, "stay away from Juliet"
But you were my everything to me
I was begging you, please don't go
And I said

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
Baby, just say yes

Romeo, save me
They try to tell me how I feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story
Baby, just say yes

Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town
And I said

Romeo, save me
I've been feeling so alone
I keep waiting for you, but you never come
Is this in my head
I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said

Marry me, Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad
Go pick out a white dress
It's a love story
Baby, just say yes

Oh oh oh
Oh oh oh oh

'Cause we were both young when I first saw you

nota kecik2 :: Just fulfill my unused time.. He2..

4 comments:

KeiJi HaYaSHi said...

Zul.. Cuak gk la ak. Ingatkn awek mane la td yg k0 angau kn 2. Manela tau k0 de berkenan kat juni0r2 bru kmr. Hehehe.. Smpai angau cm 2 skali.

Lynna said...

gahahaha adoiyai... dup..dap..dup..dap.. jer...

hana_peace said...

erm..
ingtkn sp r td...
huahahah..
kalo die mmg x kn dpt r..
ibart tggu buln jath ke riba je r..
huahahah

Silly Kippie said...

epul: ha3.. xde mknenye kalo aku mint kat org len pun aku nk cter kat dlm blog.. bar r dah kompem dlu..

lynna: haha~ dup dap dup dap yer.. memg berjaya r nie nk wat org lne suspen kn?

hana: bulan jatuh ke riba?.. haish.. apelah.. bkn nak doakn dpt jodoh baik2.. ha3.. mmg dalam fantasy jek r.. name pun dream gal.. jdnye dlm dream jek r..