Sunday, November 29, 2009

AKU RINDU SAYANG KAMU

29 November 2009 (Keceriaan Ribena??) -

Salam sume.. Smile..
Tido lepas subuh, bgn pkul 9??.. heybat mukan?..
serius xngantuk.. Ape jd kat aku nie..
Hehe.. =P

Lagu black nie sedap plak kn.. Semlm r tgh lepak2 tibe2 woofer nie berbunyi lgu nie..
Adik aku doload kn.. Die bleh lyn perasaan plak sorg2 lgu nie..
Mane fair.. Mau jugak.. Kan dah aku melalak sensorg lagu nie semlm.. Hehe..
Aku ingt kejiranan mendgr sore aku semlm.. fuh..nsib bk slah org... Ngeee.. =P

Nah share lirik lagu black..
Aku Rindu Sayang Kamoo..

Siang dan malamku kini menjadi satu
Terasa sedihku bila tiada mu
Apakah ini dinamakan cinta oh
Menjadi aku yang punya

Apakah kau dah tak sepertiku
Rasa hari-hariku tak menentu
Bagaikan lilitan terikat di jantungku
Terasa sungguh

Chorus
Aku rindu sayang kamu
Matamu aku cinta kepadamu
Sayang kamu

Apakah kau rasa sepertiku
Rasa hari-hariku tak menentu
Bagaikan lilitan terikat dijantungku
Terasa sungguh

Ulang Chorus 3x

Note Kering :: Hati aku tgh meloncat keriangan lah.. nape erk??..

Friday, November 20, 2009

SILLY KIPPIE IN SILLY THING

20 November 2009 (tengah keje..boss merayau) -

Aku tgh kebohsanan yang membuak2 nie..
Pagi td.. Org len punye keje aku yg kne buat..
Haish.. Sabar jek lah.. So... Aku blas dendam r... On9 sampi balik..

Tgh aku on9, ttibe aku diperhatikan kan ramai mcm artis Hong Kong dtg malaysia..
Gelak mcm org gile sorg2 kat meja nie.. Klako lah..
Aku g bukak email org yg keje tmpt nie sblum aku...
Ade cter best.. Nah!! bce same2 jom..

**Cerita Bermula**
Tersebutlah kisah dua orang hantu.

Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborakla untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu. Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A yang kehairanan ni pun bertanya,"Apsal kau ni asyik menggigil je?""Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati dalam peti ais...sejuk!!" Jawab Hantu B sambil menggigil lagi."Ooo..kesian... aku dulu mati sebab heart attack." Kata Hantu A ramah."Kau memang sakit jantung kronik ye? Apsal ko tak gi buat operation? Kalau tak, sure kau tengah lepak-lepak ngan family kau sekarang." Balas Hantu B."Dah,aku dah buat dah !In fact mase aku mati tu, aku in recovery. Panjang ceritanya..." jawab Hantu A sayu."Ceritala sikit..Sambil-sambil lepak nih..""Camni..Aku syak isteri aku main kayu tiga ngan aku.
So this one day, aku ingat nak perangkap la isteri aku..Aku pura-pura gi keje tapi actually aku park keta aku kat simpang hujung umah aku je. Seperti yang aku syak, masuk sebuah keta kat carpark umah aku. Aku rilex dulu sebab nak carik mase sesuai tangkap diorang.""So, ko dapatla tangkap diorang?" tanya Hantu B penuh minat."Tak. Aku cume jumpe isteri aku je kat dalam bilik. Yang aku heran, mase aku masuk umah tu, aku nampak ade kasut laki kat pintu umah aku. Aku tanye isteri aku tapi die takmo jawab. So aku pun lari-lari sekeliling umah aku nak carik jantan tuh. Abis sume bilik aku carik tapi takde pun.. Last-last, sebab aku penat sangat berlari carik jantan tuh, aku pun jatuh pengsan sebab heart attack. And aku tak sangka aku mati lak..." kata Hantu A mengakhiri ceritanya dengan kesedihan.Hantu B terdiam mendengarkan cerita Hantu A. Selepas beberapa ketika,

Hantu B berkata,"Kenapa kau tak check kat dalam peti sejuk? Kalau kau check kat situ, sure kita berdua still hidup lagi.

Note Xmakan Saman :: Sengal sungguh hantu2 berikut... Wahahaha... (guling2 bwh meja opis)..
Note Syg Bini :: Perhatian kepada para suami.. Jgn lupe cek dalam peti ais dulu yer lpas nie.. Hehe..

Sunday, November 8, 2009

ONE BROKEN HEART FOR SELL

08 November 2009 -



Huuu.. jawapan yg aku tggu2 dah pun aku dpt.. chill jek kn?..

Ade sape2 nk beli hati nie?..

Hehe.. harge?.. hrmm.. 3 juta paun sterling..


Note Broken:: Aku xsuke wira..... T_T

Saturday, November 7, 2009

INJURED

07 November 2009 (meja pc bersepah......) -

Lokasi: Danau Kota & Sekitar meja PC yg bersepah..
Jam: 04:46pm..

Haish... Semlm dah g downtown danau.. shopping kaw2, 14 bju jersey team ftsal termasuk bdk milo n kitman n asistant n manager... heybat bukan?.. manager aku blanje.. ops bkn tue jek.. 7 psg bju utk competition.. gempak katak.. wane striking... hijo.. Penat giler bejln2.. dah puas snap gmbr... 1 statement dgn xsgaje kuar dr mulut "aku nk belikn teddy yg gabak nie utk gf aku lah".. dgn tibe2 kpale aku bagaikan kne gerudi ikut lubang tlinge.. tersentak mcm kne kejutan elektrik.. aku mane ade gf dowh... hehehe.. dah manager CF SKY tgk aku semcm dgn ayat xleh blah.. "ade gf dah?"..

:: Tgk aku pgg plastik tue.. kaw2.. ::

Adeh.. kippie... chilll... aku terlepas ckp dowh.. geram tgk tedy gabak giler tue.. dgn dlm wallet berbekalkn amaun yg ckup utk ke bali berpoya2, mmg bernafsu aku nk beli TAPI... silaplah mat.. baik aku beli kasut ftsal.. rilek2 kacang nk beli kasut.. TAPI.. lg kcewa.. xde yg chantik lgsung.. last2.. aku TERbeli suar 3suku dgn wane yg meriah... purple mix dgn biru.. biru+purple=purru..

Owh.. bju hijo.. suar purru.. hijau = katak.. katak purru FC.. name team ftsal yg mriah!!~ tp manager xmo tukar name team.. hrmm.. its ok.. CF SKY.. futsal kn dah mcm awek aku.. nsib bk futsal tue bkn pompuan.. kalo pompuan.. dah lame aku suh pak cik Md.Noor masuk minang.. Ehem2.. Md.Noor tue ayah terchenta k..

Owh..hampir terlupa.. mlm nie ade game.. lwn bdk Jambu.. haish.. aku meminati kete kancil jambu.. smart dowh.. Aku mau pkai kancil convert jd Daihatsu Mira.. mau!!!~
Sebut pasal kete.. aku kecewa.. things never be if i dont want to.. but.. if i cant to denied it.. thing will be as it will be.. pergh..


Note Xmemasal :: gmbar kat ats tue lah kancil convert Mira.. Aku suke.. Kalo lah aku ade kancil.. Aku nk convert jd mcm 2.. Aku xmo wira.. waaaaa...... T_T