Sunday, January 10, 2010

SILLY KIPPIE IN SILLY WEEKEND

9, 10hb January 2010 (Bunk Anthems) -

Wachaaa!!!.. ari ni aku nk tukar trends.. asik jumpe org ke ym ke date ke... beri salam.. kali ni aku beri penerajang.. ngeee... (tlg sepak pale aku).. hehe

p/s:: button "k" sgt susah nk tekan.. dah r ade "k"ippie.. ceh..

sori lor dah lame xupdate.. ketandusan idea.. pale aku kekurangan idea bernas yg membuak2 seperti biase.. knape kah ek.. owh... mari berkungsi sesame yer.. kalo xmo bace n tgk.. tlg tekan butang "x" kat ats ujung tue.. ade aku kisah?.. hahaa..

Serdang, Selangor - Seorang bekas pelajar UPM berasal dari Muar, Muhammad Zulifly telah sekali lagi mencecahkan kaki ke tanah pertanian UPM. Hal ini berikutan dari pendaftaran pengajian beliau pada 9hb January yang lepas dalam Master of Education (Admininstration Education). Disebabkan beliau yang paling muda dikalangan pelajar-pelajar master, beliau sering menjadi perhatian sehingga menyebabkan beliau tersipu-sipu di bawah meja dewan kuliah. Pendaftaran yang dikatakan bermula pada jam 8.30 pagi itu telah pun bermula dengan jayanya, akan tetapi sikap tidak profesional sesetangah pihak telah menyebabkan kelancaran pendaftaran terganggu sehingga ke petang. Itu saja dari tanah pertanian UPM. Terima Kaseh..

Aduhai.. penat dowh lyn kerenah UPM nie.. nk daftar bagai.. haiyo.. dgn prob lg.. nsib bk sume berjln lncar.. nsib bk juga aku xblik umah trus.. haaa... blik jek orentasi ptg tu.. aku pun men futsal.. sampi melecet2 kaki.. padan muke au kn.. heee... seronok r.. dah lame xmen ftsal dgn bdk2 UPM.. seronok giler lah.. lpas tu soppink!!!.. nk tgk sandel nice tp mahal??.. nk?.. angkat tgn!!!..

:: tolong jangan curi skandel saya ::

Haa.. lpas tu sabtu aku sambung orentasi.. balik lg orentasi aku g sopink lg.. dgn kpale penink2 pun g gadak gak.. heee... tgk lg ape aku dpt... yunk!!!.. c our jam ek.. ngeee... kalo buruk pun.. tlg ckp chantek... hehe.. wlpun pada mulenye nk beli jam tengkorak... heee...



Tgk!!!.. baju katun.. hehe.. berjiwa riang mempengaruhi pemikiran mempengaruhi perasaan.. eceh.. pandai ni berckp.. haha.. ala.. mls dah nk taip pnjang2.. penink tgk laptop.. owh.. lappy.. sorie.. abg kippie terpakse ceraikan lappy.. hahaha...

Note Silly Kippie :: nsib bk bajet xlari.. hahahaha.. =X

No comments: