Monday, March 22, 2010

Dari Minggu ke Minggu

22 March 2010 (biler nak gaji) -
Intro
ok.. knape aku letak perkataan "intro" kat atas tue?.. korang nak tahu?..
sebabnya aku ketandusan idea nak letak intro.. so.. aku pikir lah dari aku sampai office tadi sampai skang hanya nak letak perkataan "intro"
moods; aku rindu manusia tersebut..
:: kakak² aku kat Putrajaya.. (azean irdawaty, mastura idani..)
::
anak² sedara aku (amyra sufiya, nuryna farhany, azeim fikry, nor diana, nor irdina, aizuddin, n anak along aku yg last tue, alesya..)
::
norshafikah hassan (gf.. lambatnya nak jumpa lagi... T.T..)
:: ex-KMR, alumni KMR batch 2006-2009

kalau korang semua ada perasan dalam post² yang lepas.. aku ada banyak cakap yang aku tak suka bulan march..
ok.. aku memang tak suka march.. kenapa?.. sebab aku tak suka... sebab aku tak suka lah..
dalam aku tak suka tak suka ni..
korang nak tau apa aku buat??..
jom selami jiwa remaja memberontak dikala sepi melanda.. eceh..

minggu pertama bulan nie...
haaa....korang mesti perasan kan?..
exam yang sangat memeningkan kepala sampai sekarang ni.. adeh..
(sangat tipu kn?.. aku pening kepala lepas kene nescafe td.. adeh.. xkan migrain balik kowt)
minggu kedua bulan March..
haaa... minggu ni best bangat!!!.. gf tersayang balik kampung... ngee..
khamis:: sampai jek gf.. terus amik dari busten pagoh.. (busten popular kat muo tau, sebelah ulo melingko)
ada Yong Tau Foo kat busten tue...(err.. ape kaitan makanan dgn gf aku balik?.. maaf)
jumaat:: aku ingat family aku yang area putrajaya balik minggu ni.. dapat lepaskan rindu kt anak² sedara aku yang cumil2 tue..tapi hampa.. last².. perancangan gf n aku menjadi jugak nak g mee bandung... sedap tau... peh.. aku pun makan mee bandung gak.. sedap².. (masih terasa kat tekak ni)..
sabtu:: dah lama dah merancang nak bawak gf pegi zoo.. tapi punyalah takut gf aku tak suka.. ada orang kutuk² aku cakap tak romantik pegi dating kat zoo.. lagi lah takut.. tebal takut aku.. pagi tu.. aku tido macam orang giler.. gf aku call 20 kali.. ulang suara 20 kali.. aku tak bangunh.. nasib baik aku terjaga tepat pukul 7.47pagi.. perancangan nak pegi zoo melaka pukul 8.00pagi.. last² pergi juga lambat sikit.. tema itam...

tengah pilih jln ke mase depan..
nanti aku bukak post baru crite pasal zoo jek ek.. tunggu yer.. (tak de idea sangat nak post pasal zoo sbb kepala aku tengah hang nie..)
ahad:: teman gf aku balik pudu.. naik bus jek teman.. tapi besh.. lepak² mcD pudu.. huuu...tapi sedih.. gf naik bus balik Perak.. aku naik bus balik Muar.. huu..

minggu ketiga bulan March..
minggu ni aku ade interview kat shah alam.. haa.. post pasal aku interview pun nanti aku upload tau.. tunggu jekk.. aku lepak sana lama lah jugak sampai hari ahad.. macam aktiviti aku buat.. hrmmm.. macam² lah.. tunggu post nanti yer.. nah intro picture.. heee... (credit goes to eddy, aja, meon, ain, nasir, ecot, azu, ajis sbb sudi dtg lyn aku kat shah alam)..

cantikkan bunga api tue??..

NoteBulan3 :: jadi... sebenarnye.. aku suka ke x bulan march nie?.. macam ada jek program aku?..

No comments: