Monday, March 29, 2010

Zoo Melaka Part 2

28 March 2010 (am i bad?) -

Welcome to amazing and fabolous blog!!
hakhak. .tak ada lah best sangat pun kan?. .
omong² kosong ja ba. .

weh. .bahagia kowt rase cuti kali ni. .besh. .ok. .sebelum ni aku ada cakap aku tak suke bulan 3,
aku TARIK BALIK. .tp bukan bermakna aku suke. .tp aku neutral kan perasaan tuee. .
ari tu besday akak aku (25 march 2010). . hepi besday kak!!
:: akak aku nbr 3. .dilahirkan 25 march 1977. .diberi nama Azean Irdawaty ::

ok. .jangan kutuk dengan serius. .gurau tak pe. .aku pantang benda² yang melibatkan family ni. .tp name memang bajet artis pun. . wahaha. .
tp besh!!. .g celebrate dengan jalan² kat zoo. .zoo lagi. .zoo melaka. .hekhek. .aku ari tu pegi lah zoo dengan insan kesayangan kn. .akak aku pun perasan kat fb aku. .aku pun offer plak nk ajak akak aku. .

so. .pagi ahad tu aku bangun lmbat lah sket kn. .(pdhal dah pkul 11 lbh). .sikit jek tu. .tengah2 nak mandi,akak aku suh turun sarapan dulu. .(sarapan pukul 12). .hehehe. .tengah² sedap melantak nasi lemak rendang daging kn. .soalan cepu emas 34karat kuar. .
"pika nak ikut tak kalau ajak pegi zoo ni?". .aku pun kuar lah tanda soal banyak² kat kepala nie. .di pendekkan cerita. .mak aku pergi hantar beg yang beliau beli masa kat kelantan tu kat umah gf. .mak aku lah yang ajak. .dan jawapannya. .ye!!!. .(dah terapung² seronok). .
pukul 3 dr muo. .jalan² sampai jek kat simpang bemban. .kete rosak. .!!!!~~ waaa.. apelah nasib. .nasib baik jugak pergi dua kete. .hrmm. .naik macam sardin lah dalam kete akak aku. .hakhak. .10 orang tau dalam 1 kereta; aku, gf, mak, ayg, johan, kakak, puteri, adik mok, abg karim. .10 kn?. .adeh. .bayangkan. .sampai sakit² pinggang aku. .
sampai jek zoo. .masuk je pintu zoo. .jumpe kawan!!. .anak boye tembaga. .cumil. .hekhek. .tgk² binatang. .jumpe kawan. .suke!!. .like my fwen asks me early morning. ."so. .animal lover lah nie". .yups. .same like gf. .hekhek. .jln² satu family. .nak tgk gmbr?. .tgk lah bawah tue. .dengan cuaca mendung nye tp bahang. .isk. .kesian gf saya. .(titibe teringat something, xde mood dah nak share crite). .tengok jek lah ek gambar² tu. .enjoy. .kalo dae mood balik nnti aku post lg. .
NoteZooMelaka :: buka lah fb saya untuk resolusi lebih menarik. .hakhak. .
:: Kippie Muhammad Zulkifly ::

No comments: