Tuesday, April 27, 2010

ENTRY NI CUKUP BERBEZA

Niat hati mmg nak sgt story pasal exam aku kat cheras ari tue. .kat KPTM cheras. .aku study ape. .paper ape. .crite lg pasal kbenaran g toilet. .tringin sgt kat benak hati aku nk crite n gelak2 n korg. .tp hati aku lebih mendung dr biase. .gare2 seorg yg ckup aku bhenci skunk ni. .aku benci die sbb die benci aku. .ckup dgn itu. .ENTRY ini utk ko!!. .

Propaganda in the Middle. .

Ko mesti dah gelak kan sbb ayat aku kat ats tu. .ko akan ckp yg bodoh nye kipi ni. .kn budak?. .behenti bce n gelak. .bce balik. .aku sje wat mcmtu. .aku nk tunjuk kat org yg aku ni bodo. .ko sorg pndai. .biar semua tau ko manusia pintar. .ko bakal berjaya nanti. .weh manusia. .ko BAKAL berjaya. .belum berjaya lg k. .sedar diri. .doa banyak2. .biar Allah xtarik balik bakat ko sbb ko benci kat org len. .

Ye. .mmg aku xnafikan. .aku ckup benci ko stkat ni. .benci sgt. .aku xkn benci ko kalo ko xmengangu aku. .tp bile ko dah stat kaco aku n aku rase terganggu. .aku benci ko weh. .BENCI. .aku agak emosi senja2 ni. .mungkin sbb aku pun tgh mendung mcm cuaca kowt. .ko lah tmpt aku lepas geram. .weh. .benci gile n ko. .

Aku pnah cube nk senyum n ko. .tp ade ko senyum balik? .ko sombg gile kn. .ko pandai? .ade aku kisah?. .aku xpnah usik pun hidup ko. .ko tuduh aku mcm2. ."i stole your property". .like hell. .damn. .kalo aku mara jek. .msti aku nak speaking. .xpe. .aku tetap benci ko. .walaupun aku ckp bhase monyet kat hutan. .eh. .kalo aku ckp bhase monyet. .msti ko paham kn?. .hrmm. .

Persoalan skunk ni. .mcmne aku nk menghadap ko. .mcmne weh. .weh manusia. .mcmne?. .aku tau ego ko mmg tggi gile. .ko bt xphm jek bile nmpk aku. .tp sumpah weh. .hidup aku ckup terseksa bile aku nmpk ko. .sgt2 seksa. .ko kutuk aku. .ko hina aku smpi aku down. .aku dah lupe rase bersyukur. .sume sbb ko. .sampi family aku ckp. ."angah xsuke lah ade org kutk keturunan kite". .ko dah sktkan hati mak n akak2 aku lah manusia. .xpe. .xlame kawan. .xlama. .dunia balas dunia. .pesanan mak aku kat aku. .kite tgkkn aje. .kite sedekah rase simpati kite kt die. .

Sampai masenye nnti. .biler rase aku skunk ni dah jd rase ko. .aku cume nk ingtkn ko. .yg dosa ko kat aku. .aku xmaafkan. .ko kutuk aku. .hina aku. .ko hina ciptaanNya. .ko juga mcm aku. .hamba biase. .ko ptt sedar. .sekali ko kutuk ciptaanNya. .ko ptt tau akibatnye kn?. .

No comments: