Tuesday, May 18, 2010

KEBODOHAN AKU JADI KELEBIHAN KAMU

Entry ni hanya untuk tatapan org yg btol2 nk pahami aku. .tlg lah jgn bace kalo korg xde niat pun nk phm aku. .tlg ye. .

cukup lama aku memikirkan tajuk yang sesuai utk entry kali nie. .entry yg aku taip utk sedapkan hati sendiri. .*ok. .mmg sakit dada aku setiap huruf kat keyboard ni aku tekan. .1 huruf = 1 tikaman kowt. .sakit bukan. .yups. .itu yg aku rase sekarang. .kalau korg rase entry ni annoying. .mahap ye. .kalau sebelum ni aku suro jek korang tekan icon "x" kt atas tu. .boleh x utk entry kali ni. .korg jangan tekan. .boleh x korg bace smpi habes. .supaya korg tau yang aku pun manusia. .aku pun makhluk yg punya rase sedih. .aku ade hati, aku ade perasaan yg berbisik. .aku sedang sedih. .ko mmg ptt sedih kippie. .*semakin skt dada. .

aku xtau knape. .korang sudi ke nak bace lg?. .thanks. .pagi td cube nk mengadu kat mak aku. .tp mak sibuk. .nak uruskn cucu. .terpaksa g kerja cume dapat salam n cium jek. .nk mengadu. .

hrmm. .tgk r gmbr atas tu. .kalo kite semua dlm 1 line yg same. .dan kite nk lepas line tu. .aku sorg jek yg xlepas. .sbb kebodohan aku jadi kebijaksaan mereka. .kebodohan aku digunapakai oleh mereka kn?. .xpe. .ade pepatah org putih ckp. .(mahap. .aku xnk gunakan bahasa inggeris sekarang). .dah aku bodo. .xde maknenye nk tunjuk pndai. ."sekali ko tipu aku, ko bodoh. .kali kedua ko tipu aku, aku yg bodo". .tp kn korg. .aku dan kau tu merujuk org yg sama. .iaitu aku. .aku = kippie. .aku tipu diri sendiri sekali. .aku slh kn. .aku tipu kali kedua. .aku slh jugak kn. .tp aku dah menipu BANYAK KALI. .yups. .byknye. . O.o

mahap kalo ayat2 yg aku gunakan agak kasar. .xtau nk tafsirkan diri aku mcmne skunk ni. .menipu diri sendiri. .kalo ada orang yg boleh paham keadaan aku sekarang. .aku bleh jamin. .korg xakan sanggup jd manusia sebodoh aku. .dah bile aku dibodohkan dan die mendapat sokongan. .tahniah. .kebodohan aku berganda. .*sesak pemikiran. .

hati. .hati. .hati. .aku masih punya hati utk dijaga kn?. .ade ke lg hati ni?. .kite ptt jge hati org lain x?. .aku jage hati korg x?. .gurauan kasar tu dianggapp gurauan kn?. .aku mintak maaf kn even aku tau korg xterasa pun. .yups. .aku rendahkan maruah aku utk mintak maaf kt korg. .aku bodohkn diri aku utk mintk maaf even aku xsalah. .aku bodohkan diri aku utk meratap perbuatan yg kau mulakan.. .tp xpe. .permainan ni aku yg main. .aku watak utama. .aku akn habeskan. .biar aku susun strategi utk permainan ni. .korg jgn risau if semua strategi aku gagal. .sbb aku akan terus buat strategi. .aku atur utk aku habeskan. .sama ada aku kalah atau aku gagal. .aku yg rase kn. .

thanks sbb sudi bace entry ni. .even sgt annoying. .kippie yg pttnye sengal dah jd kippie yg moody. .tahniah kippie. .ko akn semakin membosankan. .hakhak. .weh. .aku membosankan bersebab. .aku pun xsuke ade perasaan mcmni. .nnti sume xnk kwn aku. .hrmmm. . T.T

ok. .u know i know enough la. .kn?. .note ni utk org yg benci aku. .xkira siape pun ko. .sekali ko benci aku. .10 kali aku benci ko. .siapa pun ko. .siape pun status ko. .xpe. .aku bleh mengalah lg bt mase skunk. .ko nk tunjuk ko berkuase kn. .ko bijak kn. .ok. .sekarang sume pndang ko tggi. .aku pun memandang ko tinggi. .tp ingt k. .biler ko berada ditempt aku sekarang. .dan aku kt tmpt ko. .aku xkn benarkan ko pndag tggi kt aku. .bkn sbb aku low profile. .tp ko xlayak nk pandang aku. .k manusia?. .ko mmg xlayak nk pandang aku sekali pun. .xpe. .aku masih ok skunk. .sbb wat u give u get back kn. .ko belum merasa ape aku rase. .thanks. .

thanks again sbb sudi bace. .even meluat2 dah kuar dari hati korg kn. .hrmm. .korg jgn risau k. .the one who injured me, will be the one who cure me. .i hope. .


Thursday, May 13, 2010

FAMOUS AMOS, BIG APPLE & BUKIT JALIL

**sambil menyanyi lagu salam sejahtera. .
salam perpaduan dan salam sejahtera. .intisari berita penting. .seorang pekerja kilang yang dahulunye bekerja sebagai pengawal keselamatan kini telah disahkan sengal. .menurut pakar yang merawat beliau, kesan yang dialami beliau mungkin dsebabkan persekitaran beliau yg terlalu bahagia. .sehingga kini beliau masih merasakan diri beliau seorang "Gaban". .apakah?. .

teeettttt. .ok td tu adalah berita jam 10.30 pagi. .*apakah dah pkul 10.30 pagi?. .cepat plak mase berlalu. .bersambung versi kedua kaitan antara tajuk dan tajuk. .tajuk episod ini. .kenapa famous amos menjadi hadiah utk gf kesayangan?. .kenapa big apple masih menjadi kegilaan aku?. .dan kenapa bukit jalil merupakan lokasi aku pada 1 pagi?. .saya Zulkifly Anas (tiru Zakiah Anas). .akan merungkai permasalahan ini. .

seperti gambar diatas. .kenapa famous amos menjadi pilihan?. .sebab nmpak x kecumilan bear tecik tue?. .nampak? .sejarah bear dikatakan sgt sedih. . T.T .bear tu terpakse bwk cawan yg berisi cukelat yg saiznye lebih besar dr badanye. .sedih kn?. .aku lah penyelamat bear tu. .die sesat kt alamanda. .so. .aku mensukeralawan kn diri utk membela bear tersebut. .ok. .tipu. .dah mcm citer budak sek tadika. .hekhek. .aku pilih bear ni sbb cumil. .lg pun. .korg tgk r. .perfect kombinasi tu. .bunga, cukelat n bear. .wlpun kecik, aku harap bermakna. .

erk. .mcmne aku leh smapi kt putrajaya. .jom kite rungkai permasalan ni. .hrmmm. .aku g putrajaya kononye nk sambut hari ibu n mak aku. .tp malangnye mak aku ade kenduri rumah kawan mak. .aku pun g putrajaya dgn tujuan kedua iaitu interview. .ok. .sgt sedih apabila indah khabar dr rupe. .dlm radio mcm jawatan manager yg offer. .bile sampi. .jwtan die sgt mngecewakn. .sales executif. .aku bukn memiih sgt tp xmenjamin lah. .adeh. .balik tu trus terjah Big Apple. .mahap sbb xambik gmbr. .sbtu tu aku pun gatal lah nk beli big apple bile balik dr interview tu. .beli 6 utk ank2 sedara aku sekali. .diorg sgt mnyukainya. .jadinye. .promosi aku kt fmily berjaya lah kn?. .heee. .besoknye (ahad). .dan2 nk beli lg. .beli perisa. .bambi jambi, alien n oreo. .wooo. .sedapnye. .mcm nk terkuar air mate biler mkn. .


ok. .ayat aku dah terlalu pnjang utk dibace. .heee. .mesti dah pening kn?. .last but not least. .*eceh. .poyo ni nk speaking2. .BUKIT JALIL. .ceritera nye mcmni. .BUS KESATUAN EKSPRESS yg dtg dr SRI ISKANDAR PERAK sgt teruk. .tiket pkul 6 tp sampi pkul 7. .dah r sampi pkul 7 terlebih org plak..apekah?. .tlg manage bus kamoo dgn elok2 yer. .ini mnyusahkan buah hati sy k. .spttnye awal dah smpi kL. .alih2. .pkul 1 pg gf smpi. .pnat kowt. .n beg lg. .isk. .dgn PIKI lg. .owh. .PIKI tu bear biru besar!!. .kt tepi ade gmbr. .g crik. .dah r pkul 1 pg smpi kL. .sampi muo lg. .dah pkul 4 pg. .bayangkn btape seksa nye. .dr pkul 6 ptg smpi 4 pg. .tlg lah BUS KESATUAN. .adeh. .

kenapa ade gmbr ninja saga tue?. .haaa. .aku dah addict dgn permainan maya itu. .owh. .sgt seronok biler rasenye nk bermain game tu. .ni sume terpengaruh dgn Ahmad Syukri Shaari lah nie. .adeh. .name aku dlm game tu ialah Hencik KIPPIE sensei. .jurus PETIR. .leh men karen2. .kalo umah aku xde karen. .aku lah penyelamat. .heee. .besh woo. .korg ptt try. .game kt dlm facebook jek. .xpyh install. .men jek trus. .heee. .

terima kaseh kerana membace. .saya menulis kerana kamoo membace. .sile drop komen yer!!. .**silent reader. .korg jgn lah silent. .bersuare weh. .kt tepi leh drop komen. .chat box sne. .thanks!!. .

NOTEmemBEBEL:: aku kebuhsanan bler boss xde n keje pun mcm malas nk buat. .hekhek. .

Thursday, May 6, 2010

CERITA SABAQ AWUR, CIKEN CHOP & ABC

Setelah sekian lama memendam rasa nak makan ABC kononnye. .lame r. .mkn bulan2. .xpergi2. .akhirnya. .sejarah tercipta. .ABC Cocktail menjadi saksi. .dihakimi Chicken Chop Black Paper. .indah suasana. .heee. .*mulelah aku nak berpuisi kalo perasaan hati terusik. .*pingsan. .jiwang sgt. .

Nampak tu. .see. .bwh tue. .*jilat bibir. .telan air liur. .huuu. .

haaa. .mesti tertanye2 kn?. .kenapa dan mengapa ABC tu dua. .dan bukan 1. .mmg aku punye dua2 tue. .heee. .tamak halobe. .ngeee. .adeh. .*terasa diri ku ini pelahap. .yang sebenar-benarnye. .aku g dating. .tu yg order ABC due. .tp mkn 1 pinggan. .romantik kn?. .uuu. .romantik nye. .*pdhal mmg nk suap2. .heee. .seng skit kalo sepinggn jek. .lalalala~~ *bersiul. .eh. .xleh. .nnti pggl setan dtg kalo bersiul. .*insaf. .

pergi mkn ABC hari khamis kowt. .xpuas lagi. .g mkn plak Ikan Bakar dkt tmpat plg popular kat muar nie. .Sabaq Awur Medan Ikan Bakar. .kali ni ikut rombongan keluarga dari pihak perempuan. .ngee. .aku ikut family gf lah. .along die belanje. .terima kaseh akak ipar ku!!. .lebih kurang Umbai tp kat Muar ni lebih berunsur kekampungan sikit lah. .dok atas tanah. .bersila. .bentang tikar. .diorg hantar order gne mangkuk tingkat tau. .yg besi tu. .*owh. .aku tipu. .heee. .jgn percaye artikel kat ats nie pasal duduk ats tikar pelbagai. .ngee~~

tempat tu betul2 tepi sungai. .ade anjung. .leh tgk sungai muo. .untung2 nmpak ulor besor mate besor dulang. .haaa. .nak gmbr mase kat Sabaq Awur??. .xleh!!. .heee. .ala. .xamik gmbr pun. .kalo ade pun. .gmbr n gf jek. .cube tgk kat tepi belah kanan bwh tu. .tajuk "FUTURE". .ade x?. .kn?. .ade kn?. .ok. .nak habeskan membebel. .Ahad. .bermakne keesokan harinye lah kn. .teman gf g blik Perak tp dpt teman sampi kL jek. .kn besh dpt teman smpi Perak. .nek bus jek teman. .heee. .

ok. .banyak keje nk siapkan tp sgt buhsan. .kene update blog bru semngt. .ok!!. .semangat sbb blog dah update. .heee. .

NoteBusy :: aku sgt seronok update blog semenjak blog ni dah mkn menarik ertarik da bomd. .credit goes to Usagi Nana Kechik. .kalo nk die designkn blog korg pun bleh. .tp deposit dlm 30% upon order confirmation. .*eh. .terpengaruh keje. .

NoteGF :: Good Luck on your exam. .Beat the Final. .


Wednesday, May 5, 2010

TAGGED DARI NIYA (SOALAN MENDUNG)

Pertama
Pergi tengok cermin dan lihat apa kekurangan yang ada di wajah anda. Nyatakan
- semua kurang. .memg besh soklan2 mcmni nak jwb oleh manusia xhensem mcm aku. .

Kedua
Pergi tengok cermin lagi dan lihat kelebihan yang ada di wajah anda. Nyatakan
- aish. .xde. .[down]. .

Ketiga
Apa yang anda suka dengan kekurangan dan kelebihan pada wajah anda tu ( 2 jawapan)
- xphm soklan. .[semakin mendung]. .
- dah kekurangan boleh dikatakan suke ke?. .kekurangan xsuke lah kan. .deee macha!!. .

Keempat
Baju warna apa yang anda pakai sekarang
- kemeja kelabu. .[g kerja kn]. .

Kelima
Pakaian baru yang anda terfikir nak beli
-baju cartoon. .marvel pun jd lah kowt. .
-suar pendek bundle. .
-suar hawaian yg bru. .nk wat tido. .

Keenam
Nyatakan 5 koleksi pakaian yang paling anda sayang
-baju Body Glove putih jalur. .gf kasi!!. .chantek. .syg sgt nk pakai. .
-baju cap ayam. .[yg ade gmbr male toilet symbol]
-baju melayu yg thun lepas. .
-baju kartun yg ade semut2 tue. .
-baju kartun hijau ade gmbr ayam. .ayam goreng. .

Ketujuh
Apa perasaan anda apabila mendapat soalan2 ni. Ha3
-aku mendung sgt. .xhensem. .

Kelapan
Upload gambar yang anda rasa paling manis untuk dilihat (ikut la 'pose' mcm mana pon)
- mahap. .tiada gmbr yg manis. .

3 Perkara tentang orang yang tagged anda
-gmbr primary yg cntik. .
-sengal2 sket
-ok. .xtau dah. .

Sepuluh
tagged 8 orang kenalan
-xde org nk kwn n aku sbb aku xhensem. .

KIPPIE MEMBEBEL

Salam Rabu semua. .kalau hari Khamis. .Salam Khamis. .kalo korang bace hari Jumaat. .Salam Jumaat. .Kalau hari Jadi. .Salam Hari Jadi. .haaa. .kalau. .. *membebel. .penat lah membebel. .nak pokus. .ari ni datang opis cepat giler. .dlm 2 bulan ni. .ni kdtangan plg awal. .8.14 pagi aku sampai hari ini. .masuk kerja sepatutnya 8.15 pagi. .heee. .bangun2. .rindu. .terus bt mcm kat bwh tu. .bygkan kalo aku yang buat mcmtu. .cumilnye. .ngee~~
http://emo.huhiho.com

owh. .lupe nak mention. .rindu sape lg kn. .heee. .gf!!. .siap lah die blik. .die balik nnti. .gigit!!. .ngaaumm. .owh. .nak crite pasal pagi td jugak. .bgn2 sume warga rumah dah bgn. .sume xde kat tmpt tidur masing2. .*awal diorg bgn. .owh. .turun bwh. .harapan aku menggunung nak mkn roti berbalut telur. .tp. . . . . .mak tak ada. .mak g mah kwn die!!. .nak mkn ape nie. .owh xpe. .beli. .pun tak ada jual. .kempunan. .*batu belah batu bertangkup. .heee. .

27hb 4 yang lepas. .merupakan hari jadi akak kesayangan aku. .Mastura Idani Md.Noor. .haaa. .ni gmbr die. .punye lah mensirap. .siap nk 3g aku lg diorg mkn besar kt mcD. .jeles. .huh. .siap mms lg gmbr. .eeeee. .jeles2. .xpe. .nak g kL mggu ni .nak pow. .hee. .mcD dgn Big Apple. .sslluuurrpp. .selamat hari jadi. .nak double. .yeah. .selamat hari tua lagi!!. .tu anak sulong beliau. .yg bwh sne anakk kedua die. .cumil. .geram2. .Nur Diyana Khairul Azman. .Nur Irdiena Khairul Azman. .hee~




besar gaban aku letak. .cumil. .yeah!!. .anak sedara fav gf jugak ini. .ngee. .mcm anak cina kowt. .mmg ade keturunan cina pun. .belah abah die. .ade keturunan cina. .belah aku ade keturunan belanda. .sbb tu muke aku ada ala2. .mcm. .Van Persie. .kn?. .kn?. .heee. .

NoteJanganBuhsan :: aku buhsan lah pagi2 nie. .hrmmm. .*membebel. .



BLOG AWARD


1. buat n3 tentang award cantik ni
siap!!. .

2. copy badge Beautiful Blogger Award
tue kat atas tue. .nampak x?. .

3. say THANK YOU and LINK BACK kepada pemberi award pd entri anda
xpyhnak terima kaseh kat budak sengal itu. .heee. .ok2. .terima kaseh wa. .

4. senaraikan 15 penerima blogger award seterusnya
xnak!!. .ramai lah. .xnk!!. .

PS:: nak letak kat tepi blog sbb blog sy mmg cntik pun. .jeng jeng. .
Blog sy di design oleh Usagi Kechik Nana. .nice kn?. .

Tuesday, May 4, 2010

THANKS NIYA FOR THE TAGGED

1) Adakah anda rasa anda Hot?
kdg2 rase sgt aku ni hot. .kdg2 xpun. .tgk cuace jugak lah

2) Upload Wallpaper PC/LAPTOP yg anda guna sekarang!
nie pc opis. .ade gmbr korg xleh tgk. .harap mahap

3) Cerita pasal gambar.
haaa. .ni pc opis. .kalo bt kat umah bleh cter rumah. .

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
owh. .lame giler. .huuuu. .xhingat. .
5) Lagu yg terakhir anda dengar?
yunk - wali band. .huuu. .
6) Apa yg anda buat selain menyelesaikan Tag ini?
kerja. .dr 8.15 sampi 6.15. .penat. .
7) Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
kippie, kip, zul, ijoi, bf, yunk, syg, kifli, acik, ayah cik. .banyak

8) Tag lagi 8 orang
-raby
-ekie
-usagi kechik
-nabila
-sharifatulhana
-niya
-lynna
-iceq

9) Siapakah orang no 1 anda?
kwn n now musuh ketat
10) Katakan sesuatu tentang orang no 5?
bakal doktor yg low profile
11) Orang no 3 ade hubungan dengan siapa?
midi
12) Bagaimana pula dengan orang no 4?
die sengal. .die cikgu sek tadika yg dibuli budak2. .
13) Pesanan buat orang no 6
kau pun baik niya

14) Kata-kata cinta untuk orang no 2
gay~~
15) Adakah orang no 7 dan 8 mempunyai persamaan?
pompuan. .itu je kowt. .

16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg mengetag anda...
-sengal
-sengal kuasa dua
-kesengalan
-menyengalkan
-masih terserlah kesengalan kalian
: peniruan ayat niya sbb mmg ramai yg tagged kn?

17) Persamaan antara kambing dengan lembu?
haiwan tenusu. .

18) Perasaan anda ketika anda jawab tag ini
geram. .

19) Adakah anda tahu Niya tu sengal?
dah lame tahu. .
20) Gay or les?
both. .nak sgt aku jwb kn?. .heee. .

AKIBAT TERLALU BUHSAN

Haaa. . tak ada ape nak crite tp nak update blog. .mcmne tue?. .mcmne?. .biar aku bukak story pasal aku. .aku yg bergelar Muhammad Zulkifly. .ape yg menariknye pasal mamat nie?. .haaa. .xde pun sbnarnye. .dah ni blog aku. .so. .suke suki aku lah kn?. .kan?. .ada bantahan sila kemukakan kat wakil rakyat kawasan anda ok?. .

apa yang menarik nk cerita ek. .*keruk2 kepala. .bukan sebab kutu k. .sbb nak buat2 blur. .blur kn cute. .heee. .
http://emo.huhiho.com
haaa. .tgk binatg pink kat atas tu. .weng. .weng. .mcm aku r skunk nie. .adeh..ade ke ptt pagi td terlupe pasword pc sendri. .bhaye nie. .setelah dikaji2 oleh Dr.Zulkifly. .mungkin disebabkan kurang tidur yang dialami beliau. .mungkin juga pemakanan yang xseimbang. .brain poisoning pun leh jadi jugak. .

nak ubat kn beliau mungkin mengalami masalah yang besar. .kekurangan oksigen. .(pernafasan yang sering terganggu). .haaa. .nak ty?. .sesape ade hati nk tukar?. .hati saya xkeruan lah. .bagi hati yang tenang sket boleh?. .

makin tgk binatang kt ats tu pening2. .mkn pening plak. .cumil jek tgk. .kalo ade binatg mcmni. .nak bela. .mlm nak tido. .peluk smpi penyek. .nak crite ape lg ek. .haaa. .sabtu ni ade interview BSN kat BSN jalan ampang. .nak try lah. .mane lah tau dpt. .best jugak kn. .heee. .tp dlm bulan ni jugak tgh tggu panggilan kerajaan. .hrmm. .mane ek nk pergi. .tp kerajaan tu xtau dpt ke x. .mintk2 lah dpt. .nak sgt pergi. .nak sgt. .nak sgt. .nak keje besh. .nak jage family. .

ada member aku ckp kn. .kalo ko dah keje kerajaan. .masuk kampung2 sket. .ty jek mak cik2 yg ada. ."saya kerja kerajaan, ada x anak mak cik yg single". .kompem2 mak cik t suh ko kawen n anak die wlupun anak die lelaki. .tu kawan aku yg ckp tau. .tp aku xleh r wat mcmtu. .sbb hati dah kena curik. .oleh Norshafikah Hassan. .hee. .one n only gf. .cumil plak tu. .heee. .mak aku nak sesah pkai getah paip depan umah tu kalo aku menggatal. .*tkt gigil2. .sakit woo. .

depan aku ade laptop opis. .tgn laju menaip tanpe memikirkan kerja yg banyak. .*saje nk sedapkan crite. .pdhal xde kerja lg stkat nie. .heee. .owh. .ade tingkap. .ade moto aku kat bwh sne. .tueee. .JHS 8888. .owh. .nak crite pasal moto plak. .J: Jantung, H: Hati, S: Shafikah. .heee. .cumil kn?. .
tp buleh gak nk ckp. .J: Jantan, H: Hati, S: Setan. .wahaha. .siput btol diorg bg moto aku gelaran mcmni. .

blakang moto ade sungai. .haa. .Sg.Muar. .tmpt kontroversi Ular Besar bawah Pasor. .hee. .mate besar dulang bai. .kepala besar kereta kancil. .sejauh mane kebenaranye. .aku pun xtahu. .biase lah. .bila dunia dipenuhi makhluk halus yg sentiasa mahu menyesatkan anak Adam di dunia ni. .harap aku masih dilandasan yang betul. .amin. .

haaa. .seberang sane ade rumahku syurga duniawi. .heee. .besh wo kat umah. .ade astro. .ade wifi. .laju!!. .ade game. .ade tilam. .*owh menantuk. .xnk tulis lg. .nak g merayau. .papai. .

Monday, May 3, 2010

SILLY ABC

AbC gAmE!!

Name(print your name here) : Muhammad Zulkifly bin Md. Noor
A – Age:
sweet 17. .yeah. .hoyeee. .
B – Band listening to right now:
lagu perut tgh kenyang. .besh. .burrppxx. .ekcuse me. .
C – Career:
penyelaras pemasaran. .kilang utk keselamatan. .yeah
D – Drink or smoke:
drink?. .nope. .smoke??. .never ever. .
E – Easiest person/s to talk to:
family n gf. .
F – Favorite song/s at the moment:
ku menangis kehilanganmu - scoin. .tgh dgr pun skunk nie. .
G – Good Thing/s happened in Your Life:
bt mase skunk nie. .plg besh. .hrmmm. .susahnye. .byk!!
J – Junk foods you like:
meggi. .Besar Punye!!!~~
L – Longest car ride ever:
Muar ke Ipoh kowt. .smpi2 trus g seri Iskandar. .pth balik Ipoh. .cmpur2. .8 jam. .hee
M – My favorite Sport/s:
futsal. .yeah. .CF SKY. .dont you dare. .
N – Number of relationships you’ve had:
1 jek. .aku setia. .*muke angkuh. .
O – One wish you have:
belum pikir lagi. .
P – Phobias:
katak. .eee. .*meremang bulu roma. .
Q – Favorite Quote:
love is like playing sk8board. .the more you fall. .the more you play. .
R – Reason to smile:
happiness. .
S – Song/s:
malas nak jwb dua kali. .heee
T – Time you woke up:
pkul 7 kebiasaannya. .bgn. .tido balik. .pkul 7.45. .lpas kne bebel. .heee
U – Unknown fact about you:
sy xberahsia. .sume tahu pasal saya. .
V – Vegetable/fruit you hate:
vegetable : toge. .fruit : tembikai. .hekhek. .
W – Worst habit:
menyanyi dgn kuat. .bukak radio kuat2. .smpi bingit. .
X – X-rays you’ve had:
mase nak daftar masuk UPM. .
Y – Yummy food/s:
secret recipe. .coklat indulgent. .
Z – Zodiac sign:
libra. .

TAGGED DARI WA (TAK CUKUP UMO)

1. Adakah anda rasa anda hot ?
kdg2 ye lah kowt. .

2. Muatnaik wallpaper yg anda guna sekarang ?


3. Cerita pasal wallpaper ?
nie wall papaer pc opis. .jdnye. .suke hati boss lah nk suh letak wallpaper ape kn?. .haaa. .g ty boss sendiri. .

4. Bila kali terakhir mkn donut ?
Big Apple. .peh. .sedapnye. .mcm nk nangis. .bru pikir. .blum mkn lg. .kalo mkn mesti dah nangis. .sedapnye. .nyum2. .strawberry. .isk. .nyum2. .

5. Lagu terakhir anda dengar ?
Ana Raffali - Hujan Bunga di Kuala Lumpur
giler besh. .hujan bunga. .dah r pndai men gitar. .wink

6. Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
bekerja. .hrmm. .selagi xpkul 6.15 kang. .

7. Selain nama anda, anda dipanggil nama apa ?
kip, kippie, ijoi, zul, cech. .eceh. .xde name populer r. .

8. Tag lagi 4 orang.

Usagi Nana
Eben
Nia Nur Adreina
Lynna Vavavoom

9. Siapakah no. 1 kepada anda ?
designer kepada blog yang anda lihat sekarang. .cntik kn. .ye. .sy tahu ade yg angau2 kn blog sy bukan?. .

10. Katakan sesuatu kepada orang no. 3
haaa. .kau punye hencik gitar dah sihat?. .bgus ko ni. .*heeee

11. No. 2 ada hubungan dengan siapa ?
die ade hbngan n iceq. .hari tu tido same2. .haaa. .korg nakal ek. .

12. Bagaimana pula dgn no. 4 ?
die dok prt raje kowt. .batu pahat. .

13. Berikan 5 yg anda tahu pasal org yg men-tag anda.
adik kepada ex sy. .
sengal. .
suke on9 smbil web cam. .
sengal. .
budak xckup umo. .
**2 sengal aku kasi. .ok?. .

14. Persamaan antara kambing dgn lembu ?
binatang korban. .

15. Perasaan anda membuat tag ini ?
mendung~~ mcm2 perkara wat sy mendung. .tp sy kippie. .

16. Adakah anda tahu si dia itu sengal ?
yer. .nmpk kat atas td sy tulis. .2 kali. .2 kali. .

17. Gay or less ?
both. .hrmm. .*soalan sengal. .

PS:: budak kecik ni mmg saje je nak bg aku update blog dgn tagged. .jap lg beta update lg beta punye blog yer. .kamoo tggu. .sume pun tggu. .besh. .heee~~!