Tuesday, May 4, 2010

AKIBAT TERLALU BUHSAN

Haaa. . tak ada ape nak crite tp nak update blog. .mcmne tue?. .mcmne?. .biar aku bukak story pasal aku. .aku yg bergelar Muhammad Zulkifly. .ape yg menariknye pasal mamat nie?. .haaa. .xde pun sbnarnye. .dah ni blog aku. .so. .suke suki aku lah kn?. .kan?. .ada bantahan sila kemukakan kat wakil rakyat kawasan anda ok?. .

apa yang menarik nk cerita ek. .*keruk2 kepala. .bukan sebab kutu k. .sbb nak buat2 blur. .blur kn cute. .heee. .
http://emo.huhiho.com
haaa. .tgk binatg pink kat atas tu. .weng. .weng. .mcm aku r skunk nie. .adeh..ade ke ptt pagi td terlupe pasword pc sendri. .bhaye nie. .setelah dikaji2 oleh Dr.Zulkifly. .mungkin disebabkan kurang tidur yang dialami beliau. .mungkin juga pemakanan yang xseimbang. .brain poisoning pun leh jadi jugak. .

nak ubat kn beliau mungkin mengalami masalah yang besar. .kekurangan oksigen. .(pernafasan yang sering terganggu). .haaa. .nak ty?. .sesape ade hati nk tukar?. .hati saya xkeruan lah. .bagi hati yang tenang sket boleh?. .

makin tgk binatang kt ats tu pening2. .mkn pening plak. .cumil jek tgk. .kalo ade binatg mcmni. .nak bela. .mlm nak tido. .peluk smpi penyek. .nak crite ape lg ek. .haaa. .sabtu ni ade interview BSN kat BSN jalan ampang. .nak try lah. .mane lah tau dpt. .best jugak kn. .heee. .tp dlm bulan ni jugak tgh tggu panggilan kerajaan. .hrmm. .mane ek nk pergi. .tp kerajaan tu xtau dpt ke x. .mintk2 lah dpt. .nak sgt pergi. .nak sgt. .nak sgt. .nak keje besh. .nak jage family. .

ada member aku ckp kn. .kalo ko dah keje kerajaan. .masuk kampung2 sket. .ty jek mak cik2 yg ada. ."saya kerja kerajaan, ada x anak mak cik yg single". .kompem2 mak cik t suh ko kawen n anak die wlupun anak die lelaki. .tu kawan aku yg ckp tau. .tp aku xleh r wat mcmtu. .sbb hati dah kena curik. .oleh Norshafikah Hassan. .hee. .one n only gf. .cumil plak tu. .heee. .mak aku nak sesah pkai getah paip depan umah tu kalo aku menggatal. .*tkt gigil2. .sakit woo. .

depan aku ade laptop opis. .tgn laju menaip tanpe memikirkan kerja yg banyak. .*saje nk sedapkan crite. .pdhal xde kerja lg stkat nie. .heee. .owh. .ade tingkap. .ade moto aku kat bwh sne. .tueee. .JHS 8888. .owh. .nak crite pasal moto plak. .J: Jantung, H: Hati, S: Shafikah. .heee. .cumil kn?. .
tp buleh gak nk ckp. .J: Jantan, H: Hati, S: Setan. .wahaha. .siput btol diorg bg moto aku gelaran mcmni. .

blakang moto ade sungai. .haa. .Sg.Muar. .tmpt kontroversi Ular Besar bawah Pasor. .hee. .mate besar dulang bai. .kepala besar kereta kancil. .sejauh mane kebenaranye. .aku pun xtahu. .biase lah. .bila dunia dipenuhi makhluk halus yg sentiasa mahu menyesatkan anak Adam di dunia ni. .harap aku masih dilandasan yang betul. .amin. .

haaa. .seberang sane ade rumahku syurga duniawi. .heee. .besh wo kat umah. .ade astro. .ade wifi. .laju!!. .ade game. .ade tilam. .*owh menantuk. .xnk tulis lg. .nak g merayau. .papai. .

4 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

nice one kippie..huhuhuu,,,

Silly Kippie said...

thanks nana. .hekhek. .semngt berblog smpi bile blog mkn cntik~~

Lynna said...

hahahahahaha GGG~

Silly Kippie said...

apekah lynna????. .