Tuesday, May 18, 2010

KEBODOHAN AKU JADI KELEBIHAN KAMU

Entry ni hanya untuk tatapan org yg btol2 nk pahami aku. .tlg lah jgn bace kalo korg xde niat pun nk phm aku. .tlg ye. .

cukup lama aku memikirkan tajuk yang sesuai utk entry kali nie. .entry yg aku taip utk sedapkan hati sendiri. .*ok. .mmg sakit dada aku setiap huruf kat keyboard ni aku tekan. .1 huruf = 1 tikaman kowt. .sakit bukan. .yups. .itu yg aku rase sekarang. .kalau korg rase entry ni annoying. .mahap ye. .kalau sebelum ni aku suro jek korang tekan icon "x" kt atas tu. .boleh x utk entry kali ni. .korg jangan tekan. .boleh x korg bace smpi habes. .supaya korg tau yang aku pun manusia. .aku pun makhluk yg punya rase sedih. .aku ade hati, aku ade perasaan yg berbisik. .aku sedang sedih. .ko mmg ptt sedih kippie. .*semakin skt dada. .

aku xtau knape. .korang sudi ke nak bace lg?. .thanks. .pagi td cube nk mengadu kat mak aku. .tp mak sibuk. .nak uruskn cucu. .terpaksa g kerja cume dapat salam n cium jek. .nk mengadu. .

hrmm. .tgk r gmbr atas tu. .kalo kite semua dlm 1 line yg same. .dan kite nk lepas line tu. .aku sorg jek yg xlepas. .sbb kebodohan aku jadi kebijaksaan mereka. .kebodohan aku digunapakai oleh mereka kn?. .xpe. .ade pepatah org putih ckp. .(mahap. .aku xnk gunakan bahasa inggeris sekarang). .dah aku bodo. .xde maknenye nk tunjuk pndai. ."sekali ko tipu aku, ko bodoh. .kali kedua ko tipu aku, aku yg bodo". .tp kn korg. .aku dan kau tu merujuk org yg sama. .iaitu aku. .aku = kippie. .aku tipu diri sendiri sekali. .aku slh kn. .aku tipu kali kedua. .aku slh jugak kn. .tp aku dah menipu BANYAK KALI. .yups. .byknye. . O.o

mahap kalo ayat2 yg aku gunakan agak kasar. .xtau nk tafsirkan diri aku mcmne skunk ni. .menipu diri sendiri. .kalo ada orang yg boleh paham keadaan aku sekarang. .aku bleh jamin. .korg xakan sanggup jd manusia sebodoh aku. .dah bile aku dibodohkan dan die mendapat sokongan. .tahniah. .kebodohan aku berganda. .*sesak pemikiran. .

hati. .hati. .hati. .aku masih punya hati utk dijaga kn?. .ade ke lg hati ni?. .kite ptt jge hati org lain x?. .aku jage hati korg x?. .gurauan kasar tu dianggapp gurauan kn?. .aku mintak maaf kn even aku tau korg xterasa pun. .yups. .aku rendahkan maruah aku utk mintak maaf kt korg. .aku bodohkn diri aku utk mintk maaf even aku xsalah. .aku bodohkan diri aku utk meratap perbuatan yg kau mulakan.. .tp xpe. .permainan ni aku yg main. .aku watak utama. .aku akn habeskan. .biar aku susun strategi utk permainan ni. .korg jgn risau if semua strategi aku gagal. .sbb aku akan terus buat strategi. .aku atur utk aku habeskan. .sama ada aku kalah atau aku gagal. .aku yg rase kn. .

thanks sbb sudi bace entry ni. .even sgt annoying. .kippie yg pttnye sengal dah jd kippie yg moody. .tahniah kippie. .ko akn semakin membosankan. .hakhak. .weh. .aku membosankan bersebab. .aku pun xsuke ade perasaan mcmni. .nnti sume xnk kwn aku. .hrmmm. . T.T

ok. .u know i know enough la. .kn?. .note ni utk org yg benci aku. .xkira siape pun ko. .sekali ko benci aku. .10 kali aku benci ko. .siapa pun ko. .siape pun status ko. .xpe. .aku bleh mengalah lg bt mase skunk. .ko nk tunjuk ko berkuase kn. .ko bijak kn. .ok. .sekarang sume pndang ko tggi. .aku pun memandang ko tinggi. .tp ingt k. .biler ko berada ditempt aku sekarang. .dan aku kt tmpt ko. .aku xkn benarkan ko pndag tggi kt aku. .bkn sbb aku low profile. .tp ko xlayak nk pandang aku. .k manusia?. .ko mmg xlayak nk pandang aku sekali pun. .xpe. .aku masih ok skunk. .sbb wat u give u get back kn. .ko belum merasa ape aku rase. .thanks. .

thanks again sbb sudi bace. .even meluat2 dah kuar dari hati korg kn. .hrmm. .korg jgn risau k. .the one who injured me, will be the one who cure me. .i hope. .


2 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

pesal nih??

Lynna said...

haih~ the one who injured me, will be the one who cure me. . still Use the phrase heh~