Monday, September 27, 2010

tekanan pulak rase

hrmmm. .ruangan tekanan membelah lagi. .

hakhak. .macam s**l intro. .ngee

tekanan rase mcm nk g boom jek tempt2 tertentu. .bunyi mcm tekanan sgt2. .tp xde ape2 pun. .heee. .aku cume tekanan kat game ni haaa. .xleh men lah pulak. .dah r ari ni cuti. .haish. .tensen2. .heee. .

game yg dimaksudkan "counter strike!!"

dah lame xmen game nie. .nak uji ketereran aku bermain senjata. .mane lah tau nnti aku jd hero nk selamatkan malaysia ni dr serangan makhluk asing. .atau alien atau PATi. .heee. .bleh lah aku berlagak macho nnti. .dengan boom kiri n kanan. .rifle kat tgn kiri. .shotgun kt tgn kanan. .peh. .power2. .(imaginasi nk tinggi kn?). .heee. .

nak angkat sepitol2 tu pun blom tentu larat. .ni plak nk angkat rifle pelbagai. .hakhak. .

owh. .hari ni isnin (27/09/2010), aku cuti. .malas nk keje. .

hrmmm. .hp aku kne betulkan sampi rm200 lbh??. .apekah. .nk menitik jek rase. .uwaaaa. .air mata yg berderai!!!. .hakhak. .bulan depan lah aku betulkan. .tggu aku xtau nk buat ape n duit aku nnti bru aku btolkan. .

notetensen:: tensen tu penyakit xleh simpan lame2. .nnti gile. .takut~~

Thursday, September 23, 2010

im back wit new attitude

Assalamualaikum. .

hai guys. .

hrmm. .dah lame nye lah xupdate blog. .
erk dah berabuk dah blog ku ini. .
huh??. .ape kah ade bangkai labah2 kat sni?!!!

heee. .ni cume short start for the long journey jek. .
tggu yek. .!!!

notesayarindugf!!